Schiop are proprietatea cuvintelor si nu se fisticeste sa le scrie ca si cum ar sectiona à la carte un muschi de vita bun de pus pe gratar. (…)
De aici incolo, romanul devine o poveste de iubire din Ferentari, de care o sa va atasati pe nesimtite, asta pentru ca Schiop are si proprietatea trairilor. Nimic din ce expune din povestea dintre Adita si Alberto nu e sordid, urit, scabros, cum poate ai putea crede. E relatia dintre doi barbati, e istoria aia mica in care cele doua personaje principale nu au nimic de-a face unul cu celalalt si totusi se leaga atit de bine intr-o cautare perpetua de afectiune (…)
Soldatii… e paranteza de aer care se formeaza intre doua momente importante, separata de restul vietii, incercarea de a face ca totul sa fie bine, incrincenarea ca finalul nu e la fel de previzbil cum pare din start, dar mai ales esecul dureros cind se destrama toate ca si cum n-ar fi fost.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.