De asemenea, nu s-a prea spus despre mine ca as fi un scriitor realist, sint considerat mai degraba un autor de voce, un creator de discurs mai degraba decit de povesti, personaje si asa mai departe. Presupunind insa ca aveti dreptate, nu exista niciodata acest risc, sau este, daca vreti, minor – cel mult iti pierzi minunatii cititori bovarici, care prefera exotisme sa mearga cu un ceiut. Mi-e antipatic mitul asta al povestasului, are in el ceva rural, retard, eu sint un om in lume, care are si el un set de probleme si un set de obsesii si acesta este meniul zilei. (...) Am scris povestiri on and off de cind ma stiu, multe sint ratacite, pierdute, poate si mai multe sint proaste. Care sa fie criteriul, cel valoric (ok, poate si tematic, e o carte care contribuie intr-un fel la iluzia unitatii si a corespondentelor, pe care ne-a bagat-o in suflet modernismul mare).

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.