<>, asa incepe primul episod al serialului cu numele <>, imaginat de scriitorul Kiki Vasilescu. Nu dureaza mult sa urmaresti emisiunile, dar starea pe care ele ti-o dau este tonica: se poate vorbi cu umor si cu inteligenta despre carti, despre cultura in general, iar autorul primului videoblog <> de la noi o demonstreaza din plin. Practic, fara mijloace tehnice complicate, sprijinindu-se numai pe ideile sale, Kiki Vasilescu construieste o pledoarie convingatoare pentru carte, incurajindu-si cititorii de pe blog sa aleaga singuri, in deplina libertate, avertizindu-i sa nu se lase manipulati de catre <>, cum ar fi premiile. Stilul insolent al celui care face aceste afirmatii nu este deloc plictisitor, ba dimpotriva, cu ajutorul lui reusim sa intrevedem si un alt fel de a vorbi despre cultura, fara morga, fara aere, fara suficienta, ci cu sinceritate si mult haz. Spirit viu, atent la ceea ce se intimpla in jur si refuzind sa creada ca lucrurile <>, Kiki Vasilescu este varianta vesela si sanatoasa a scriitorului roman, despre care ne-am obisnuit sa credem ca trebuie sa zaca intr-un colt, plingindu-se ca societatea nu-l baga in seama. <>, le spune Vasilescu potentialilor sai cititori. Si se dovedeste pregatit sa faca tot ceea ce este necesar ca sa-i cistige.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.