Cu Sylvain Tesson, care semnează volumul Leopardul zăpezilor (Editura Polirom, 2020, traducere din limba franceză de Nicolae Constantinescu), mergem la sigur. De ce? Pentru că tot ce povestește, cu sare și piper, emoție și sensibilitate, despre aventura de a întâlni un leopard al zăpezilor prin îndepărtatul Tibet este fascinant. Fabulos. Atenție! O expediție alcătuită din doar câțiva amici ne duce undeva, la capătul lumii, unde fiecare este cu rucsacul în spate, plin de tot ce este nevoie, când nu este acces la comenzi on line și livrări la domiciliu, și bântuie printr-o zonă de mare altitudine. Tibetul. Acoperișul lumii. De la trei mii cinci sute în sus. Aer rarefiat. Munți, cer, zăpezi veșnice, oameni puțini.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.