Dicționar de medicamente în cardiologie
ISBN
973-683-454-9
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
624
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Colecție
BIOS
Domenii

Dicționar de medicamente în cardiologie

2000-2001

Autori: Ioan Bostaca , Carlo Ginzburg
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Dictionarul cuprinde cele mai recente achizitii terapeutice din clasele de medicamente cunoscute, oferind un sprijin real tuturor categoriilor de medici care utilizeaza droguri cardiovasculare, indiferent de specialitate, conjunctura sau circumstanta privind terapia afectiunilor cardiace.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
624
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Fără comentarii


Despre autori


Ioan Bostaca este doctor in medicina, medic primar boli interne si cardiologie, Conferentiar UMF Iasi, Clinica I medicala Cardiologica, Spitalul „Sf. Spiridon”. De acelasi autor: „Diabetul zaharat; DMC. Dictionar de medicamente in cardiologie” (in colaborare cu Eduard Dabija), „Cheile diagnosticului in clinica medicala”, „English in medicine” (in colaborare cu Viorica Dobrovici), „Diagnostic electrocardiografic” (coautor: Carol Marcu).


Eduard Dabija, asistent universitar UMF Iasi, medic specialist cardiolog, Centrul de Cardiologie Iasi. A contribuit la editarea primei editii a Dictionarului de medicamente in cardiologie - DMC'97.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.