Cartea ceasului de nisip
ISBN
973-683-650-9
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii

Cartea ceasului de nisip

Autori: Ernst Jünger
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Traducere si prefata de Viorica Niscov.

„Cartea ceasului de nisip” este un fermecator si erudit eseu despre istoria intrumentelor de masurare a timpului, cu feluritele lor denumiri, moduri de functionare si utilizari, din Antichitate si pina in zilele noastre. Ea este totodata o meditatie grava asupra duratei si inscrierii in durata a constiintei umane, timpul insusi figurind in calitate de erou al acestei scrieri care reuneste multe dintre temele de reflectie predilecte ale autorului.

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii

Ceasuri si timp • Nisiparnite • Timpul nisiparnitei ca medicament • Noi ceasuri elementareDespre autori


Ernst Junger (1895-1998) este unul dintre cei mai importanti scriitori germani ai secolului XX. Personalitate puternica, marcata de nonconformism si de fascinatia experientelor-limita, acest original ginditor a suscitat deopotriva admiratie nemarginita si controverse aprinse, publicind numeroase lucrari care - fie ele romane, povestiri, eseuri, jurnale sau insemnari de calatorie - s-au bucurat de o audienta fara precedent in toata lumea. La Polirom au aparut „Cartea ceasului de nisip” (2001), „Gradini si drumuri. Insemnari caucaziene” (2002) si „Pagini din Kirchhorst • Coliba din vie (Anii de ocupatie)” (2004).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.