Dulcea lume de după
ISBN
973-681-161-1
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
270
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii

Dulcea lume de după

Autori: Russell Banks
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Irina Horea. Postfata de Stefan Stoenescu. Romanul a fost ecranizat recent intr-o pelicula care a intrunit elogiile criticii de specialitate. Paginile sale emotioneaza pina la lacrimi prin felul in care dau viata unui mic oras si locuitorilor sai, de la copii la batrini, de la localnici la straini. Cititorul este confruntat cu o realitate pe care o considera doar o posibilitate atita vreme cit nu il afecteaza direct: moartea propriilor copii. Modul in care este inteleasa pierderea si este infruntata durerea tine de moralitatea fiecaruia, dar si de ambitii personale, mai cu seama atunci cind incearca sa raspunda intrebarii inevitabile: Cine este de vina? Tragedia care loveste orasul Sam Dent schimba destinele tuturor celor implicati. Soti care se despart, descoperind ca numai dragostea pentru unicul lor copil ii tinea impreuna; familii care se muta in alte parti, abandonind tot ce-au agonisit o viata, pentru ca nu mai pot suporta sa locuiasca acolo unde le-au murit copiii; vechi traume familiale care ies la suprafata, reprosuri si sentimente de vinovatie care taie in carne vie; cei care au supravietuit se considera norocosi, dar totodata vinovati pentru ca ceilalti au murit; iar altii dau in darul betiei, viata lor nemaigasindu-si rostul.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
270
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Russell Banks, unul dintre cei mai importanti scriitori americani. A cistigat numeroase premii de literatura: Guggenheim Fellowship, National Endowment for the Arts Creative Writing Fellowships, Ingram Merrill Award, The St. Lawrence Award for Short Fiction, O. Henry and Best American Short Story Award, The John Dos Passos Award, Literature Award from the American Academy of Arts and Letters. De acelasi autor: „Searching for Survivors”, „Family Life”, „Hamilton Stark”, „The New World”, „The Book of Jamaica”, „Trailerpark”, „The Relation of My Imprisonment”, „Continental Drift”, „Success Stories”, „Affliction Rule of the Bone”, „Cloudsplitter”.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.