Preparation BAC
ISBN
973-683-696-7
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
152
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BAC
Domenii

Preparation BAC

Autori: Corina Poede , Suzana Marcu
 
Conceputa pe baza programelor si testelor de bacalaureat elaborate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, lucrarea vine in ajutorul elevilor de liceu care se pregatesc pentru sustinerea acestei - uneori - atit de dificile probe. Prima sectiune cuprinde exercitii lexicale si gramaticale, sintetizind cunostintele de limba franceza dobindite in cursul ciclului secundar de invatamint, punind accent pe dificultatile specifice acestei limbi. Cea de-a doua este compusa din subiecte-tip pentru proba orala si scrisa, insotite de rezolvari. Prin abordarea moderna, nu lipsita de o doza de umor, prin mobilizarea cunostintelor gramaticale si stimularea capacitatilor latente de exprimare in limba franceza, cartea reprezinta un ghid extrem de pretios pentru elevii claselor terminale.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
152
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Reviser le lexique o Reviser la grammaire o Argumenter o Sujets possibles pour la Session 2001


Despre autori


Corina Poede (n. 12 februarie, 1952) este profesoara de limba franceza la Colegiul National din Iasi. Este doctorand in literatura franceza.


Suzana Marcu este profesoara de limba franceza la Liceul „Dimitrie Cantemir" Iasi si inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.