Sinteze de chimie pentru bacalaureat...
ISBN
973-683-455-7
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BAC
Domenii

Sinteze de chimie pentru bacalaureat și admitere

Autori: Paula Gavrilescu , Natalia Baltă , Doina Bâclea , Margareta Constantinescu , Maria Gânju
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Cartea cuprinde notiunile de chimie generala si anorganica prevazute in programa de bacalaureat si exercitii aplicative la capitolele tratate in manual.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Chimie anorganica • Programa de chimie pentru bacalaureat • Notiuni de chimie anorganica • Chimie organica • Programa de chimie pentru bacalaureat • Structura compusilor organici • Lectii de sinteza


Despre autori


Paula Gavrilescu este profesoara de chimie, gradul I, la Liceul "D. Cantemir", Iasi, colaboratoare la intocmirea de programe scolare, a elaborat un material didactic foarte bogat, de conceptie proprie.


Natalia Balta este profesoara de chimie, gradul I, Liceul "Emil Racovita", Iasi, profesor metodist la ISJ Iasi


Doina Baclea este profesoara de chimie, gradul I, la Liceul "A. Rosetti", Bucuresti si inspector general de chimie in cadrul M.E.N. Bucuresti. A activat ca referent la manuale (Manual de chimie analitica), ca autor de cursuri pentru perfectionare si de programe in cadrul reformei. A fost presedinta Comisiei nationale de chimie si a Comisiei centrale pentru organizarea Olimpiadei nationale de chimie.


Margareta Constantinescu este profesoara de chimie, gradul I, la Liceul "C. Negruzzi", Iasi si inspector de specialitate, I.S.J. Iasi. A colaborat cu Revista de fizica-chimie; a participat la lucrarile Comisiei nationale de chimie la elaborarea de subiecte pentru Olimpiada de chimie, precum si la conceperea programei de chimie (clasa a VIII-a, '98/'99). A fost membra a comisiilor de corectare a lucrarilor de chimie ale candidatilor la concursul de titularizare in invatamint si a comisiei de elaborare a subiectelor.