Matematica. 55 de teste pentru...
ISBN
973-683-227-9
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
208
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BAC
Domenii

Matematica. 55 de teste pentru bacalaureat

Autori: Vladimir Martinuși , Leon Pițu
 
Lucrarea se adreseaza elevilor de liceu care vor sustine examenul de bacalaureat si admitere la facultate la proba matematica. Problemele acopera intreaga materie de liceu si sint grupate in teste care simuleaza, fiecare, o proba de examen.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
208
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Vladimir Martinusi este profesor de matematica la liceul "Emil Racovita" din Iasi. Este colaborator al Gazetei matematice.


Leon Pițu (autor)
Leon Pitu este profesor de matematica la Liceul teoretic "Emil Racovita" din Iasi, autor a numeroase lucrari de specialitate (Relatii de recurenta, 1996; Teste de matematica pentru clasele V-VIII, editia I, 1997; editia a II-a, 1998; Admiterea in invatamintul superior, 1998). Este colaborator la Tribuna invatamintului, Gazeta matematica si Revista de matematica din Timisoara. A publicat impreuna cu Vlad Martinusi lucrarea Matematica. 55 de teste pentru bacalaureat (Editura Polirom).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.