Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
Filosofie
ISBN
973-46-0299-3
An apariție
2006
Lună apariție
6
Număr pagini
296
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BAC
Domenii

Filosofie

Sinteze, comentarii, teste-grilă

Autori: Luminița Adămuț , Anton I. Adămuț
INDISPONIBIL
19,95 lei
Cum să reușim la examene!

 

Lucrarea sintetizeaza si comenteaza intr-un mod atractiv manualul de filosofie de clasa a XII-a, respectind ordinea temelor si a textelor din acesta, in scopul unei mai bune evidentieri si fixari a conceptelor invatate in clasa. Testele-grila propuse la sfirsitul fiecarui capitol faciliteaza recapitularea materiei pentru elevii care isi aleg ca proba de bacalaureat filosofia.

An apariție
2006
Lună apariție
6
Număr pagini
296
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

Fiinta si existenta • Libertate si responsabilitate • Valoarea • Cunoastere si adevar • Timpul si spatiulDespre autori


Luminita Adamut este profesor la Colegiul „Costache Negruzzi” din Iasi, doctor in filosofie, cu o disertatie despre problema datoriei. A publicat studii si recenzii in Analele Stiintifice ale Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi (sectiunile „Filosofie” si „Stiintele educatiei”), in Buletinul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic de la aceeasi Universitate, precum si in Symposion (Revista de Stiinte Socio-Umane, Academia Romana, Filiala Iasi). A colaborat si colaboreaza la revistele de cultura Dacia literara si Convorbiri literare. La Editura Polirom a publicat: Filosofie. Teste-grila pentru bacalaureat si admiterea in invatamintul superior, 2001 (in colaborare); Filosofie. Teste-grila pentru BAC, 2003 (in colaborare); Filosofie. Sinteze, comentarii, teste-grila, 2006 (in colaborare).


Anton I. Adamut este profesor doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi, Catedra de Istoria filosofiei si hermeneutica, coordonator al colectiei „Seminar. Filosofie”. A publicat studii si articole in volume colective, reviste de specialitate si de cultura. Carti publicate: Filosofia substantei, 1997; Literatura si filosofie crestina, 1997; Schita pentru o istorie subiectiva a filosofiei, 1999; Seductia ca spatiu al cenzurii, 2004. La Editura Polirom a publicat: Filosofie, 1997 (editia a II-a, 1999); Filosofia Sfintului Augustin, 2001; Filosofie. Teste-grila pentru BAC, 2003 (in colaborare); Filosofie. Sinteze, comentarii, teste-grila, 2006 (in colaborare).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.