Cărțile autorului Luminița Adămuț

Luminita Adamut este profesor la Colegiul „Costache Negruzzi” din Iasi, doctor in filosofie, cu o disertatie despre problema datoriei. A publicat studii si recenzii in Analele Stiintifice ale Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi (sectiunile „Filosofie” si „Stiintele educatiei”), in Buletinul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic de la aceeasi Universitate, precum si in Symposion (Revista de Stiinte Socio-Umane, Academia Romana, Filiala Iasi). A colaborat si colaboreaza la revistele de cultura Dacia literara si Convorbiri literare. La Editura Polirom a publicat: Filosofie. Teste-grila pentru bacalaureat si admiterea in invatamintul superior, 2001 (in colaborare); Filosofie. Teste-grila pentru BAC, 2003 (in colaborare); Filosofie. Sinteze, comentarii, teste-grila, 2006 (in colaborare).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.