Cărțile autorului Dan Potolea

Dan Potolea, profesor universitar, decanul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Este autor sau coautor a peste saptesprezece carti si a peste 40 de studii si articole publicate in volume si reviste de specialitate; membru in Consiliul National de Evaluare Academica si Acreditare, precum si in alte asociatii profesionale nationale si internationale, director de proiecte sau colaborator in cadrul unor programe U.N.E.S.C.O. si U.N.I.C.E.F. La Polirom a mai publicat: Pedagogie. Fundamentari teoretice si demersuri aplicative (in colab., 2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.