Cărțile autorului Ernst Jünger

Ernst Junger (1895-1998) este unul dintre cei mai importanti scriitori germani ai secolului XX. Personalitate puternica, marcata de nonconformism si de fascinatia experientelor-limita, acest original ginditor a suscitat deopotriva admiratie nemarginita si controverse aprinse, publicind numeroase lucrari care - fie ele romane, povestiri, eseuri, jurnale sau insemnari de calatorie - s-au bucurat de o audienta fara precedent in toata lumea. La Polirom au aparut „Cartea ceasului de nisip” (2001), „Gradini si drumuri. Insemnari caucaziene” (2002) si „Pagini din Kirchhorst • Coliba din vie (Anii de ocupatie)” (2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.