Cărțile autorului Ana Stoica-Constantin

Ana Stoica‑Constantin este profesor universitar emerit la Catedra de Psihologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi, unde predă rezolvarea conflictelor. Tot în cadrul acestei instituţii a predat psihologia creativităţii şi psihologia educaţiei, a coordonat un masterat în medierea şi rezolvarea conflictelor şi conduce doctoranzi în psihologie. Distinsă cu medalia de aur „Henri Coandă” (Institutul Naţional de Inventică, 1995) pentru activitatea în domeniul creatologiei. Este membră a International Creativity Network, SUA, unde este recunoscută ca expert internaţional în creativitate şi acreditată să ţină cursuri şi să conducă sesiuni de rezolvare creativă a problemelor. Membră în boardul revistei Creativity & Human Development, pentru care a fost şi guest editor la numărul special Focus on Creativity Research in Romania (nr. 6, 2016). Dintre volumele publicate, menţionăm: Creativitatea elevilor. Posibilităţi de cunoaştere şi educare (Editura Didactică şi Pedagogică, Bucureşti, 1983), Psihosociologia rezolvării conflictului (în colaborare cu Adrian Neculau, Polirom, Iaşi, 1998), Managementul resurselor umane. Ghid practic şi instrumente (în colaborare cu Ticu Constantin, Institutul European, Iaşi, 2002), Creativitatea pentru studenţi şi profesori (Institutul European, Iaşi, 2004), Conflict, Change, and Organizational Health (în colaborare cu Ticu Constantin, Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi, 2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.