Cărțile autorului Joan Silber

Joan Silber, una dintre cele mai prestigioase prozatoare americane contemporane, a crescut în Millburn, New Jersey, şi a studiat la Sarah Lawrence College din Yonkers,   New York. După absolvire s-a mutat în New York, obţinînd o diplomă de licenţă la New York University, iar ulterior s-a dedicat scrisului. Primul ei roman, Household Words (1980), a fost recompensat cu Hemingway Foundation/PEN Award. A mai publicat romanele In the City (1987), Lucky Us (2001), The Size of the World (2008) şi Improvement (Îmbunătăţire, 2017). La scurt timp după apariţie, Îmbunătăţire s-a bucurat de un remarcabil succes la public şi de o receptare critică similară, obţinînd National Book Critics Circle Award in Fiction în 2017 şi, în 2018, PEN/Faulkner Award. Silber a publicat şi trei volume de proză scurtă: In My Other Life (2000), Ideas of Heaven (2004) şi Fools (2013). Ca recunoaştere a meritelor sale, în 2018 a primit PEN/Malamud Award for Excellence in the Short Story. În 2007, Joan Silber a fost premiată de Academia Americană de Arte şi Litere, iar în decursul carierei a beneficiat de burse de creaţie acordate de Guggenheim Foundation, National Endowment for the Arts şi The New York Foundation for the Arts. A predat cursuri de scriere creativă la New York University, University of Utah şi la colegiile Sarah Lawrence şi Warren Wilson. În prezent trăieşte în New York.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.