Cărțile autorului Marin Manolescu

Marin Manolescu este profesor emerit al Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Departamentul de Formare a Profesorilor, şi conducător de doctorat în ştiinţe ale educaţiei. A îndeplinit funcţii manageriale în învăţămîntul universitar şi preuniversitar şi la nivelul Ministerului Educaţiei, fiind coordonatorul programelor de masterat „Mentoratul în educaţie” şi „Educaţie presecundară”. A înfiinţat sau a participat la înfiinţarea ori consolidarea unor structuri/instituţii de prestigiu în domeniul formării iniţiale şi continue a cadrelor didactice pentru nivelurile primar, preşcolar, gimnazial şi liceal. Domeniile sale de interes sunt: teoria, metodologia şi practica evaluării, teoria şi metodologia curriculumului, formarea iniţială şi continuă a cadrelor didactice, educaţia timpurie, pedagogia învăţămîntului primar şi preşcolar, practica profesională şi pedagogică. Dintre volumele publicate: Evaluarea şcolară – un contract pedagogic (2003), Activitatea evaluativă între cogniţie şi metacogniţie (2005), Teoria şi practica evaluării (în colab., 2005), Curriculum pentru învăţămîntul primar şi preşcolar. Teorie şi practică (2006), Teoria şi metodologia curriculumului (în colab., 2006), Teoria şi metodologia evaluării (2010), Referenţialul în evaluarea şcolară (2015), Perspective inovative ale evaluării. Evaluarea digitală (2016), Monografia învăţămîntului din satele Comunei Bobiceşti, Judeţul Olt (în colab., 2018), Evaluarea în educaţie, meritocraţia şi mediocritatea (2019).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.