Cărțile autorului Seiji Ozawa

Seiji Ozawa a fost director muzical al Boston Symphony Orchestra timp de douăzeci şi nouă de ani, director muzical al Toronto Symphony Orchestra, San Francisco Symphony şi al Operei de Stat din Viena. Împreună cu Kazuoshi Akiyama, a înfiinţat Orchestra Saito Kinen, fiind, totodată, director al Festivalului Seiji Ozawa din Matsumoto. Se implică îndeaproape în educaţia muzicală a tinerilor interpreţi în cadrul Academiei Internaţionale Seiji Ozawa din Elveţia, Academiei Internaţionale pentru Muzică de Cameră Ozawa de la Okushiga etc. A primit unele dintre cele mai importante distincţii, printre care Légion d’Honneur, Ordinul Japonez al Culturii, Kennedy Center Honor. A cîştigat Premiul Grammy pentru cea mai bună înregistrare de operă.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.