Cărțile autorului Eusebiu Vlad Gorduza

Eusebiu Vlad Gorduza este profesor universitar şi prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa”, Iaşi, medic primar în specialitatea genetică medicală. Pe lîngă activitatea universitară (de aproape un sfert de secol) şi cea medicală (coordonator al Laboratorului de Citogenetică Medicală din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă”, Iaşi) a desfăşurat o importantă activitate ştiinţifică. Domeniile de studiu şi de cercetare sînt cromozomii umani şi bolile cromozomiale, citogenetica medicală, tulburări de reproducere şi sexualizare. A publicat numeroase monografii, cursuri universitare și lucrări ştiinţifice şi a prezentat lucrări la congrese şi conferinţe internaţionale sau naţionale. Este preşedinte al SRGM, membru al altor societăţi ştiinţifice, coordonator medical al laboratorului de analize genetice Cytogenis Iaşi. La Editura Polirom a mai publicat Genetică medicală (în colab., ediția a III-a, 2017; Premiul Academiei Române, 2019).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.