Cărțile autorului Junichiro Tanizaki

Junichiro Tanizaki (1886-1965) a fost unul dintre cei mai populari scriitori ai literaturii japoneze. Obsesiile erotice distructive, un univers sexual adesea şocant, dar şi modul în care schimbările rapide din sînul societăţii japoneze în secolul XX afectează viaţa de familie se regăsesc în multe dintre cărţile sale: Moartea lui O-Tsuya (1915), Naomi (1924), Labirintul destinului (1928-1930), Istoria secretă a seniorului din Musashi (1935), O pisică, un bărbat şi două femei (1936), Surorile Makioka (1943-1948), Cheia (1956), Jurnalul unui bătrân nebun (1961). Majoritatea romanelor sale au fost adaptate pentru cinematografie, iar în 1964 numele lui Junichiro Tanizaki s-a aflat pe lista scurtă a Premiului Nobel.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.