Cărțile autorului Jan Morris

Jan Morris s‑a născut în 1926; tatăl său este galez, iar mama, englezoaică. Atunci cînd nu călătoreşte, locuieşte împreună cu partenera sa, Elizabeth Morris, în nord‑vestul Ţării Galilor, între munţi şi mare. Printre cărţile ei se numără Coronation Everest, Venice (trad. rom. Veneţia, Polirom, 2016), trilogia Pax Britannica (Heaven’s Command, Pax Britannica şi Farewell the Trumpets) şi Conundrum. Este autoarea a şase cărţi despre metropole şi ţări, a două cărţi autobiografice, a mai multor volume de eseuri de călătorie şi a lucrării imposibil de clasificat Trieste and the Meaning of Nowhere. În 2003 a fost publicat volumul Writer’s World, o colecţie a scrierilor de călătorie şi reportajelor ei adunate de‑a lungul a peste cinci decenii. Romanul Hav a apărut într‑o ediţie nouă, extinsă, în 2006. Cea mai recentă carte a ei, Contact!, despre oamenii pe care i‑a întîlnit în numeroasele călătorii, a fost publicată în 2009.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.