Cărțile autorului Alexandru Florian

Alexandru Florian (n. 1954). Doctor in filosofie si stiinte politice. Profesor universitar la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, si director general al Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”. Autor a cinci carti si editor a doua volume. Autor a peste 50 de studii dedicate unor teme actuale, precum receptarea Holocaustului in Romania, modernizarea si tranzitia politica in Europa Centrala si de Est.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.