Cărțile autorului Colin Thubron

Colin Thubron (n. 1939), romancier şi autor britanic de cărţi de călătorie. În 2008, The Times l‑a inclus în rândul celor mai mari 50 de scriitori britanici postbelici. Colaborează la The New York Review of Books, The Times, The Times Literary Supplement şi The New York Times. Cărţile sale au fost distinse cu numeroase premii şi au fost traduse în peste 20 de limbi. În 2006 a fost decorat cu Ordinul Imperiului Britanic, iar din 2010 este preşedinte al The Royal Society of Literature. Dintre volumele publicate: cărţi de călătorie – Mirror to Damascus (1967), The Hills of Adonis: A Quest in Lebanon (1968), Journey into Cyprus (1975), The Ancient Mariners (1981), Among the Russians (1983), Behind the Wall: A Journey through China (1987), The Lost Heart of Asia (1994), In Siberia (1999); romane – The God in the Mountain (1977), A Cruel Madness (1984), Turning Back the Sun (1991), To the Last City (2002). La Editura Polirom a apărut Redescoperind Drumul Mătăsii. Din China şi munţii Asiei Centrale în Iran şi Turcia (2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.