Cărțile autorului Natsuo Kirino

Scriitoarea nipona Natsuo Kirino (n. 1951), fiica a unui arhitect conditionat de slujba sa calatoreasca prin Japonia, s-a stabilit la paisprezece ani la Tokyo, unde traieste si in prezent. Si-a manifestat inca din copilarie apetitul pentru povesti si o curiozitate iesita din comun. Inainte de a se dedica fictiunii, Natsuo Kirino a urmat studii de drept, a lucrat apoi intr-un cinematograf si a colaborat la editarea unei reviste. Debutul in proza si notorietatea au venit tirziu, dupa virsta de patruzeci de ani. A scris douazeci si sapte de romane si a semnat cinci antologii de povestiri si eseuri care au stirnit entuziasmul criticii pentru viziunea inedita asupra societatii japoneze contemporane dupa stagnarea economica din anii ’90. Romanul care i-a adus celebritatea, Out, a fost tradus in engleza si in alte limbi. De asemenea, Out a primit premiul pentru cel mai bun roman politist japonez al anului si editia in limba engleza a fost nominalizata la Premiul Edgar Allan Poe, in 2004, la categoria „Cel mai bun roman”; Natsuo Kirino a fost primul scriitor japonez aflat pe lista acestei prestigioase distinctii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.