Cărțile autorului Rebecca Yin Foo

Rebecca Yin Foo este specialist în psihologie educaţională şi psihologia dezvoltării, cu experienţă în acordarea de sprijin psihologic copiilor cu dizabilităţi de dezvoltare şi familiilor acestora, în cadrul Cerebral Palsy League. Activitatea sa i‑a stimulat un interes sporit la nivel practic şi academic faţă de modalităţile de a lucra cu copiii pentru a obţine rezultate optime. În prezent, lucrează la un cabinet privat în Brisbane, Australia. Înainte de a‑şi obţine licenţa în psihologie şi de a absolvi masteratul în psihologie educaţională şi psihologia dezvoltării, a obţinut o licenţă în inginerie medicală. A publicat o serie de articole în periodice şi a prezentat în cadrul unor conferinţe naţionale şi internaţionale lucrări referitoare la studiile sale atît în domeniul ingineriei medicale, cît şi în cel al psihologiei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.