Cărțile autorului David Geldard

David Geldard a avut o bogată experienţă în calitate de psiholog specializat în consilierea copiilor cu probleme şi a familiilor lor. A lucrat în instituţii de sănătate mentală şi în cadrul serviciilor comunitare, precum şi în cabinete private. Împreună cu soţia sa, Kathryn, s‑a implicat mult în pregătirea consilierilor, a asistenţilor sociali şi a psihologilor în ceea ce priveşte utilizarea mijloacelor şi activităţilor în consilierea copiilor. În plus, a manifestat un interes susţinut faţă de instruirea consilierilor în utilizarea unor metode experienţiale de consiliere şi în terapia familială. Împreună cu Kathryn Geldard, este coautor al unor texte despre consiliere publicate în mai multe ţări şi traduse în diverse limbi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.