Cărțile autorului Nicolae Stan

Nicolae Stan s-a nascut pe 2 ianuarie 1953. A absolvit Facultatea de Filozofie a Universitatii din Bucuresti. A fost membru al Cenaclului de Luni si al Cenaclului „Junimea”. A debutat in 1984 cu volumul de proze Boare de Waterloo, la Editura Cartea Romaneasca. Au urmat romanele Asezarea (Editura Cartea Romaneasca, 1989), Apa neagra (Editura Nemira, 1999, Premiul pentru Proza al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti), Evelyn. Roman mozaicat (e-book, Editura Coresi, 2011), Ceata pe Tamisa (Editura Cartea Romaneasca, 2013) si eseurile filozofice Nietzsche, ermitul vesel (Editura Economica, 2011) si Incursiune in sfera publica romaneasca. Modele europene (Editura Eikon, 2011).

A editat in 1990 revista culturala Provincia, iar intre 1991 si 1995 a initiat si a organizat Colocviile Nationale de Literatura, desfasurate la Slobozia.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.