Cărțile autorului Ciprian Măceșaru

Ciprian Macesaru s-a nascut pe 7 septembrie 1976, la Cimpina. A debutat in anul 2007 cu volumele Cintecul greierilor de sub calea ferata (poeme) si Dialoguri in oglinda (interviuri), aparute la Editura Curtea Veche. In anul 2010 publica, la Editura Brumar, jurnalul cultural Focul din timpla si volumul Poeme, urmat, in 2011, de Strazi interioare.
Este prezent in antologia Cele mai frumoase poeme din 2010, selectie de Claudiu Komartin si Radu Vancu, Editura Tracus Arte, 2011.
A publicat articole, interviuri, proza si poezie in reviste precum: Litere, Arte & Idei, Romania literara, Cuvintul, aLtitudini, Poesis International, Orizont, Mu (Spania).
Semneaza cronica de carte din revista Sapte Seri. Este fondatorul si directorul revistei Accent Cultural din Bucuresti.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.