Cărțile autorului Claudiu M. Florian

Claudiu Mihail Florian s-a născut în 1969 la Rupea, judeţul Braşov, unde a trăit pînă la 11 ani. După gimnaziul şi liceul urmate în Capitală, revine în Ardeal ca militar în termen (ciclul septembrie1988 – ianuarie 1990). Ulterior licenţiat în Germanistică la Bucureşti, Magister în Ştiinţe Umaniste Interdisciplinare în Limba Germană, la Bucureşti, şi în Istorie Contemporană, la Bielefeld, Germania. În perioada studenţiei a tradus în limba română, din limbile engleză şi germană, romane ale mai multor autori, între care Hermann Hesse şi Sven Hassel. Este angajat al Ministerului Afacerilor Externe. A fost ataşat cultural şi de presă la Ambasada României la Berlin şi prim-colaborator al Ambasadei României la Berna. În prezent lucrează la Institutul Cultural Român din Berlin. Romanul Vîrstele jocului. Strada Cetăţii a fost scris iniţial în limba germană şi a apărut în anul 2008 la Editura Transit, Berlin, cu titlul Zweieinhalb Störche – Roman einer Kindheit în Siebenbürgen (Două berze şi jumătate – Romanul unei copilării în Transilvania).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.