Cărțile autorului Anca Vasiliu

Anca Vasiliu s-a născut în 1957 la Bucureşti. A fost cercetător la Institutul de Istoria Artei (Academia Română). De două decenii s-a stabilit la Paris şi activează de doisprezece ani la Centrul Naţional al Cercetării Ştiinţifice (C.N.R.S.). Actualmente este cercetător principal conducător de lucrări în cadrul unei unităţi afiliate Facultăţii de Filosofie a Universităţii Paris IV Sorbonne (Centre Léon Robin de recherches antique). Este doctor în filosofie, abilitat să conducă doctorate. De asemenea, susţine cursuri de istoria filosofiei antice la Universitatea Paris I, Panthéon-Sorbonne. A fost director de program la Collège international de philosophie (Paris, 1998-2004). Este codirector al revistei Chôra de filosofie antică şi medievală, editată de Polirom. A mai publicat: La traversée de l’image (Desclée de Brouwer, Paris, 1994); Architectures de l’image. Monastères de Moldavie, XIVe-XVIe siècles (coeditor, Paris-Méditerranée şi Jaca Book, Paris, Milano, 1998), volum tradus în italiană şi germană; Dire et voir. La parole visible du Sophiste (Vrin, Paris, 2008), volum distins cu premiul de filosofie al Societăţii de Studii Greceşti (fondată la Paris în 1867); Despre diafan. Imagine, mediu, lumină în filosofia antică şi medievală (Polirom, 2010); Eikôn. L’image dans le discours des trois Cappadociens (Presses Universitaires de France, Paris, 2010).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.