Cărțile autorului Aleksandar Hemon

Aleksandar Hemon s-a nascut in 1964 la Sarajevo, a absolvit universitatea din acelasi oras si a ajuns sa publice in fosta Iugoslavie, inainte de implinirea virstei de 26 de ani. In 1992, a plecat la Chicago, cu intentia de a petrece citeva luni acolo. Asediul orasului Sarajevo i-a facut insa reintoarcerea imposibila. Hemon este autorul romanelor The Lazarus Project si Nowhere Man (Omul de nicaieri) – primul nominalizat in 2008 la National Book Award, al doilea, la National Book Critics Circle Award – si a doua volume de povestiri, The Question of Bruno si Love and Obstacles, care s-au bucurat de aprecierea criticii si a publicului. Pentru talentul sau, i s-au acordat doua burse de creatie, de catre fundatiile Guggenheim si MacArthur, in 2003 si 2004. In prezent, Aleksandar Hemon traieste in continuare la Chicago, cu sotia si fiica sa.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.