Cărțile autorului Daniela Ionescu

Daniela Ionescu este lector universitar doctor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti (SNSPA), Programul de Psihologie, şi cadru didactic asociat Departamentului de Psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti. A absolvit studiile de licenţă în psihologie la Universitatea din Bucureşti (în 2011). A finalizat studiile de master în psihoterapie la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (2011-2013) şi studiile de master în sănătate ocupaţională la Universitatea din Bucureşti (2011-2013). A obţinut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi în 2017. Este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală. Studiile publicate în reviste indexate şi în volume colective acoperă problematica psihoterapiei şi dezvoltării personale. Este coordonator al unor volume cu tematică în domeniile psihologie clinică şi psihosomatică (I şi II) şi psihologie organizaţională aplicată (I şi II) (în colaborare). A mai publicat Introducere în psihoterapie (2019, vol. 1-2), iar la Editura Polirom a colaborat la volumele Cum gîndim în viaţa de zi cu zi (2019, coord. Ştefan Boncu şi Andrei Holman) şi Intervenţii psihologice în şcoală. Manualul consilierului şcolar (2019, coord. Violeta Enea).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.