Cărțile autorului Adrian Covic

Adrian Covic este profesor de nefrologie și medicină internă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, director al Clinicii de Nefrologie și al Centrului de Dializă și Transplant din cadrul Spitalului Clinic „Dr. C.I. Parhon” din Iași. Specializări în clinici de nefrologie din Manchester, Aalst, Amiens, Leipzig, Cleveland. Doctor în științe medicale (1997), membru al Academiei de Științe Medicale (2008), membru al Academiei Oamenilor de Știință din România (2011), președinte al Societății Române de Nefrologie, membru al CNATDCU. A publicat peste 600 de lucrări științifice în reviste internaționale și naționale de prestigiu, precum și cărți de specialitate. Indicele Hirsch actual este de 65. Principalele domenii de cercetare sunt: complicațiile cardiovasculare în bolile renale, anemia renală, ADPKD și dializa peritoneală, insuficiența renală acută. La Editura Polirom a mai publicat, în calitate de coautor, Boala polichistică renală autosomal dominantă (ADPKD) (1999), Afectarea cardiovasculară în boala renală cronică (2005), Manual de nefrologie (2007), Terapeutică medicală (ed. a II-a, 2000; ed. a III-a, 2014) și Medicina genomică și bolile comune ale adultului (2020).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.