Cărțile autorului Amy Tan

Una dintre cele mai in voga autoare americane contemporane, Amy Tan s-a nascut in 1952 in Oakland, California. Parintii ei imigrasera din China in urma Razboiului Civil. Studiaza limba engleza si lingvistica la San Jose State University. Debuteaza cu proza scurta in reviste literare de prestigiu precum FM si Seventeen. In 1987, dupa o calatorie in China, incepe sa scrie la romanul Clubul Norocoaselor, aparut mai intii in foileton in Ladies’ Home Journal, The Atlantic Monthly si San Francisco Focus. Romanele Sotia zeului bucatariei (1991), Cele o suta de simturi secrete (1995), Fiica tamaduitorului de oase (2000) si Salvind pestii de la inec (2005) ii consolideaza pozitia in fruntea listelor de bestselleruri. A mai publicat, printre altele, volumul de nonfictiune Impotriva sortii (2003), precum si doua carti pentru copii, Doamna de pe Luna (1992) si Sagwa, pisica siameza (1994). Amy Tan este, de asemenea, solista formatiei Rock Bottom Remainders, din care mai fac parte scriitori celebri precum Stephen King si Dave Barry si care sustine concerte in scopuri caritabile.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.