Cărțile autorului Iuri Andruhovici

Iuri Andruhovici s-a nascut in 1960 la Ivano Frankivsk, in Ucraina, si a facut studii de jurnalism. Prozator, poet, eseist si traducator, a publicat carti de poezie – „Cerul si pietele” (1985), „In centrul orasului” (1989), „Pasari si plante exotice” (1991) –, romane – „Recreatia” (1992, 1997), „Moscoviada. Romanul groazei” (1993, 1997), „Perversiunea” (1996, 1997) –, volume de eseuri. In anul 1985 a infiintat impreuna cu Viktor Neborak si Oleksandr Irvaniet grupul de performance literar „BuBaBu”. A primit, de-a lungul vremii, numeroase premii: „Blahovist” (1993), premiul Fundatiei Helen Shcherban-Lapika (1996), premiul pentru romanul anului din partea prestigioasei reviste literare „Suchasnist” (1997), Premiul Lesia & Petro Kovalev (1998). Operele sale au fost traduse si publicate in Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Rusia, Finlanda, Austria si Ungaria.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.