Cărțile autorului Alessandro Baricco

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti autori italieni contemporani, Alessandro Baricco s-a nascut la Torino in 1958. A studiat filozofia si pianul, a publicat doua volume de eseuri despre muzica, apoi a scris o vreme cronici pentru La Repubblica si La Stampa. In 1991 i-a aparut primul roman, Castele de minie, pentru care a primit Premio Campiello si Prix Medicis Etranger (1995). Cartea se bucura de recunoastere internationala, iar la fel se va intimpla si cu cel de-al doilea sau roman, in 1993, Ocean Mare, recompensat cu Premiul Viareggio. In 1994, scrie Novecento,un monolog care va sta la baza unei piese de teatru si a unui film regizat de Giuseppe Tornatore, celebra poveste a pianistului care nu va parasi niciodata oceanul, in interpretarea lui Tim Roth (The Legend of 1900), o productie cistigatoare la Globurile de Aur si la Premiile Academiei Europene de Film. In 1996 Baricco publica romanul Matase si piesa de teatru Davila Roa, in 1999 un alt roman, City, urmindu-i apoi Fara singe, aparut in toamna anului 2002. In prezent traieste la Roma, cu sotia si cei doi fii ai sai.

BIBLIOTECA POLIROM

Mătase

Alessandro Baricco
INDISPONIBIL

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.