Mic atlas istoric al secolului XX
ISBN
973-683-932-X
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
ATLASE ISTORICE
Domenii

Mic atlas istoric al secolului XX

Autori: Marc Nouschi
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Madalin Rosioru. Cartea este compusa din 42 de fise, ce se structureaza, fiecare dintre ele, in jurul unei problematici, punct de plecare al reprezentarii cartografice. Legenda acestor harti este construita ca un plan de disertatie. Un text de sprijin aduce explicatii complementare. In fiecare dintre aceste fise, cititorul va gasi diverse informatii ce se afla in legatura cu datele evocate: biografia actorilor principali, lexicul notiunilor-cheie, dezbaterea intre specialisti, cronologia tematica, biografia selectiva cu deschidere catre alte orizonturi. Conceput ca un instrument de lucru si de reflectie, lucrarea permite intelegerea evenimentelor care au punctat acest ultim secol al mileniului II.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Catre razboiul mondial • De la un razboi la celalalt • Era superputerilor • Mondializare si regionalizare


Despre autori


Marc Nouschi este profesor de istorie la liceul Janson-de-Sailly, Paris. Autorul lucrarii: „Crestere, fluctuatii si crize” (Seuil, colectia Point-Memo, 1996). La Polirom a publicat „Mic atlas istoric al secolului XX” (2002).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.