De ce scrieți? Anchete literare din...
ISBN
973-683-154-x
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
300
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
-
Domenii

De ce scrieți? Anchete literare din anii '30

Autori: Victor Durnea
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Prefata, note si comentarii de V. Durnea. Volum ingrijit de Victor Durnea si Gh. Hrimiuc-Toporas. Volumul, constituit ca un grupaj de anchete literare aparute in presa romaneasca din anii 1931-1937, abordeaza una din intrebarile-cheie, poate cea mai importanta in dinamica procesului creativ, aceea a motivatiei scrisului. Dincolo de valoarea documentara, retinem caracterul de lectura inedita, deschisa unui public larg, creionind profilul vietii intelectuale a deceniului patru al secolului nostru, tensionata de curente contradictorii.

An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
300
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

De ce scrieti? O intrebare adresata scriitorilor romani • Pentru ce scrieti? Pentru cine scriti? Credeti in ceea ce scrieti? Interesanta ancheta prin lumea scriitorilor nostri • Pentru cine scrieti? • Aveti superstitii, manii, ticuri, cind scrieti opera dumneavoastra literara? Ancheta printre scriitorii nostri • Poezia in serviciul unei idei politice? • Artistul poate sa faca politica sau trebuie sa ramina in „turnul de fildes”?Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.