Războiul împotriva tăcerii
ISBN
973-683-668-1
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
STUDII DE GEN
Domenii

Războiul împotriva tăcerii

Autori: Andrea Dworkin
INDISPONIBIL
4,81 lei

 
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii


Despre autori


Andrea Dworkin (1946-2005), una dintre cele mai aprige sustinatoarea ale feminismului, autoarea a 11 carti de studii, proza si poezie.
„In fiecare secol, exista citiva scriitori care ajuta omenirea sa evolueze. Andrea e unul dintre acestia.” (Gloria Steinem)


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.