biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
biONGrafie
ISBN
978-973-46-1093-8
An apariție
2008
Lună apariție
8
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
STUDII DE GEN
Domenii

biONGrafie

AnA - istoria trăită a unui ONG de femei

Autori: Laura Grunberg
INDISPONIBIL
9,62 lei

 
„Aceasta este biografia traita, cu precadere privata, a uneia dintre miile de organizatii neguvernamentale infiintate in Romania dupa 1989. Este o versiune subiectiva de poveste a unui ONG de femei – Societatea de Analize Feministe AnA – cu un CV oficial care contine premii, recunoastere internationala, proiecte reusite, dar mai ales cu CV-ul ei neoficial in care scrie: scoala de invatat din mers democratie, spatiu de socializare si maturizare in ale vietii si tranzitiei, loc de sudat sau destramat prietenii, pretext pentru ambitii si afirmare, dar in primul rind, context pentru solidaritate, implicare, grija, creativitate, energii. Adresata fie celor multi, necunoscatori sau circotasi in ale civismului sau feminismului, fie celor putini, dar cunoscatori, cartea aceasta trebuia scrisa pentru ca a fost traita.” (Laura Grunberg)
An apariție
2008
Lună apariție
8
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii


Despre autori


Laura Grünberg este doctor in sociologie, profesoara asociata la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, si la SNSPA, Facultatea de Stiinte Politice. Domenii de cercetare si interes: studii de gen (sociologia genului, dimensiunea de gen a institutiilor sociale, discriminarea multipla), societatea civila, sociologia corpului, globalizarea, studiile despre supraveghere. Dintre lucrarile publicate, mentionam: (R)evolutia in sociologia feminista. Repere teoretice, contexte romanesti, Polirom, Iasi, 2002; Mass‑media despre sexe (coord.), Tritonic, Bucuresti, 2005; biONGrafie. Istoria traita a unui ONG de femei, Polirom, Iasi, 2008. Membra in echipa de coordonare a proiectului de cercetare CNCSIS derulat de Universitatea Nationala de Arta: „Corpul ca proiect cultural contemporan. Provocari teoretice, replici artistice”.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.