501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
501 verbe spaniole
ISBN
978-973-46-1174-4
An apariție
2009
Lună apariție
5
Număr pagini
730
Tip ediție
contine CD
Format
160x235
Colecție
LIMBI STRĂINE > SERIA „501 VERBE”
Domenii

501 verbe spaniole

Autori: Christopher Kendris , Theodore Kendris
INDISPONIBIL
34,95 lei

 
Traducere de Elena Danila si Andrei Danila

O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii spaniole!

Cartea va ajuta sa invatati verbele limbii spaniole prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele spaniole fundamentale sint prezentate cu conjugarile lor complete, dar si in expresii larg utilizate in vorbirea de zi cu zi. Pe CD figureaza teste ce permit verificarea si consolidarea cunostintelor dobindite. Toate exercitiile sint interactive: este de ajuns sa alegeti o varianta de raspuns dintre cele propuse, si veti afla imediat daca solutia voastra este cea corecta; iar in cazul in care nu stiti sa rezolvati un exercitiu, puteti selecta optiunea „Help”, care va ofera toate explicatiile necesare pentru a da raspunsul corect.

In carte gasiti:
• 501 verbe fundamentale ale limbii spaniole, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile
• Expresii si propozitii cu cele 501 verbe
• 55 de verbe esentiale ale limbii spaniole, expresii si propozitii cu aceste verbe
• Peste 2.000 de verbe care se conjuga dupa modelul celor 501
• Verbele ser si estar si utilizarea lor
• Un index al verbelor
• Un compendiu de gramatica

Pe CD gasiti:
• Exercitii de completare a propozitiilor cu formele verbale corecte
• Puzzle-uri
• Exercitii de completare a formelor verbale corespunzatoare celor din limba romana
• Raspunsurile la exercitii
An apariție
2009
Lună apariție
5
Număr pagini
730
Tip ediție
contine CD
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Christopher Kendris a fost interpret si translator specializat in franceza pentru Departamentul de Stat al Statelor Unite din cadrul Ambasadei Americane de la Paris. Este absolvent al Columbia University si doctor al Northwestern University, Evanston. A absolvit, de asemenea, Universite de Paris (Sorbonne), Faculte de Lettres, Ecole Superieure de Preparation et de Perfectionnement des Professeurs de Français a l’Etranger si Institut de Phonetique, Paris. A predat franceza la mai multe colegii si universitati din Statele Unite. A fost seful Catedrei de Limbi straine la Farmingdale High School, New York, unde a predat si franceza si spaniola – toate nivelurile – si a pregatit studenti pentru examenele de admitere si concursurile de limbi straine. Este autorul a peste 20 de carti si manuale de invatare a limbilor spaniola si franceza.


Theodore Kendris a obtinut licenta in limbi moderne la Union College, Schenectady, New York, unde a fost distins cu Thomas J. Judson Memorial Award. A urmat masteratul de limba si literatura franceza la Northwestern University, Evanston, Illinois. A obtinut doctoratul in literatura franceza la Universite Laval din Quebec. La Universite Laval a predat limba franceza in calitate de charge de cours in cadrul programului „Franceza ca limba secundara” si, in 1997, a beneficiat de o bursa doctorala din partea Fondation de l’Universite Laval. A mai predat si in cadrul Facultatii de Limba Engleza si de Limbi Straine de la University of St. Francis din Joliet, Illinois, precum si la Hazleton Campus of Penn State University.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.