Cărțile autorului Christopher Kendris

Christopher Kendris a fost interpret si translator specializat in franceza pentru Departamentul de Stat al Statelor Unite din cadrul Ambasadei Americane de la Paris. Este absolvent al Columbia University si doctor al Northwestern University, Evanston. A absolvit, de asemenea, Universite de Paris (Sorbonne), Faculte de Lettres, Ecole Superieure de Preparation et de Perfectionnement des Professeurs de Français a l’Etranger si Institut de Phonetique, Paris. A predat franceza la mai multe colegii si universitati din Statele Unite. A fost seful Catedrei de Limbi straine la Farmingdale High School, New York, unde a predat si franceza si spaniola – toate nivelurile – si a pregatit studenti pentru examenele de admitere si concursurile de limbi straine. Este autorul a peste 20 de carti si manuale de invatare a limbilor spaniola si franceza.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.