Pachet Promoţional Limba japoneză

Informații pachet

Prețul întreg 203.9 RON, economisiți 84.9 RON.

Descrierea cărților din pachet

Puteți descărca în format MP3 materialul audio care însoțește manualul (CD-japoneza.ZIP)

 

Pronunția • Formule de salut • Substantivul • Pronumele • Adjectivul • Verbul • Exerciții • Cheia exercițiilor • Setul standard JIS X 0208: 1997 • Radicalii


Destinată deopotrivă elevilor, studenților și autodidacților, Limba japoneză. Simplu și eficient conține elementele fundamentale de pronunție, vocabular și gramatică. Prima parte a lucrării, structurată în 31 de lecții, cuprinde noțiuni de limbă japoneză, în timp ce partea a doua prezintă tipurile de scriere; în completare, cei interesați vor găsi un index de termeni, un index de structuri gramaticale japoneze și anexe cuprinzând setul standard japonez de caractere codate JIS X 0208: 1997, ideogramele folosite în scrierea curentă japoneză și radicalii. Pentru o bună fixare a noțiunilor teoretice, fiecare lecție propune exerciții a căror rezolvare poate fi consultată la finalul cărții. Materialul audio conține înregistrările textelor și vocabularului din cadrul lecțiilor, în lectura unor nativi japonezi, în vederea însușirii unei pronunții corecte.

Fisa tehnica

An apariție
2022
Lună apariție
9
Număr pagini
328
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Substantivul • Adjectivul • Pronumele • Numeralul • Verbul • Adverbul • Texte și vocabular • Cheia și traducerea exercițiilor

Caietul de exerciții vă ajută să vă perfecționați cunoștințele practice de limba japoneză, putând fi utilizat ca material complementar pentru orice manual sau curs. Prima parte conține teste de gramatică și casete cu informații teoretice prezentate schematic pentru începători, în timp ce partea a doua vă familiarizează cu sarcinile specifice examenului Japanese-Language Proficiency Test, propunând exerciții de înțelegere a textelor japoneze. Pe lângă cheia și traducerea exercițiilor, care permit verificarea răspunsurilor la teste, în volum găsiți un compendiu de gramatică util pentru recapitularea noțiunilor teoretice și kanji explicate în funcție de radicali.

Fisa tehnica

An apariție
2022
Lună apariție
8
Număr pagini
392
Tip ediție
broșată
Format
160x235

Adresat in egala masura elevilor, studentilor si profesorilor, celor care incep studiul limbii japoneze si utilizatorilor avansati, Dictionarul japonez-roman cuprinde peste 31.000 de intrari si subintrari, ce includ termenii folositi uzual in conversatie, precum si cuvinte, sintagme si expresii utilizate in mod curent in textele scrise, in special in ziare si reviste. Pentru cuvintele-titlu, redate atit cu caractere latine, cit si cu caractere japoneze, se mentioneaza partea de vorbire corespunzatoare si diferitele sensuri pe care le pot avea. Subintrarile contin compusi, expresii uzuale si/sau termeni derivati din cuvintele-titlu, redati, de asemenea, cu caractere latine si japoneze.

Ghidul de utilizare se află în directorul Fișiere asociate și poate fi descărcat.

Fisa tehnica

An apariție
2013
Lună apariție
2
Număr pagini
920
Tip ediție
cartonată
Format
130x190
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.