Matematică. Exerciții, jocuri,...
ISBN
973-683-314-3
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Matematică. Exerciții, jocuri, probleme. Clasa a II-a

Autori: Angelica Călugărița
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Angelica Calugarita este invatatoare la Scoala generala nr. 10 din Tecuci. De acelasi autor: Exercitii si probleme de matematica pentru clasele I-IV, editia a II-a, Editura Universal Pan, Bucuresti, 1994; a, b, c si 1, 2, 3. Sa invatam alfabetul si sa numaram, Editura Corint, Bucuresti, 1997; Matematica. Fise de activitate independenta. Clasa I, Editura Coresi, Bucuresti, 1997; Matematica. Fise de activitate independenta. Clasa a II-a, Editura Coresi, Bucuresti, 1998; Taina literelor. Carte de colorat si de invatat alfabetul minunat, Editura Polirom, 1998; Invatam sa desenam, Editura Polirom, 1998; Teste de matematica pregatitoare pentru concursurile scolare, Editura Mondocart, Bucuresti, 1998.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.