Teste de aritmetică pentru clasa a IV-a
ISBN
973-683-205-8
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Teste de aritmetică pentru clasa a IV-a

Autori: Dumitru Pârâială , Viorica Pârâială
 
Culegerea de teste de aritmetica reprezinta o sistematizare structurala a tipurilor de probleme si exercitii in scopul insusirii si operarii cu informatia matematica, al formarii si dezvoltarii abilitatilor intelectuale. In organizarea si ordonarea celor 93 de teste, criteriul de baza a fost programa scolara. Subiectele propuse se adreseaza in principal elevilor participanti la concursurile, examenele si olimpiadele scolare.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.