Aritmetica, Vol.I
ISBN
973-97108-6-7
An apariție
1995
Lună apariție
12
Număr pagini
296
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Aritmetica, Vol.I

Autori: Dumitru Pârâială
 
Editiile succesive ale culegerii (impuse intre timp ca instrument de lucru in pregatirea elevilor din clasele a II-a – a VI-a) au fost revazute si actualizate in concordanta cu modificarile survenite in programa scolara. Volumul I cuprinde probleme tipice de suma si diferenta, inmultire si raport, falsa ipoteza, metoda inversa etc.
An apariție
1995
Lună apariție
12
Număr pagini
296
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
""


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.