Deutsch Total
ISBN
973-683-747-5
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MANUALE ȘCOLARE
Domenii

Deutsch Total

Manual de limba germană pentru clasa a IX-a, anul V de studiu, L2

Autori: Magdalena Leca , Simona Trofin
 
Manualul este avizat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii cu Ordinul nr. 4293/28.08.2002
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Magdalena Leca, doctor in filologie, conferentiar in cadrul Departamentului de Economie si Relatii Internationale al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al.I. Cuza”, Iasi, este titulara cursului de germana economica si comunicare internationala. Membra a Grupului national de lucru pentru formarea initiala si continua a profesorilor de limba germana, are o bogata experienta in predarea limbii germane la Centrul Cultural German din Iasi si la Universitatea Konstanz, Germania, fiind, pina in 2004, si titulara cursului de metodica si didactica predarii limbii germane. A tradus volumul Ordinea economica si sociala in Republica Federala Germana de Heinz Lampert (1994); autoare a Dictionarului german-roman de termeni economici (Polirom, editia I, 1997; editia a II-a, 2002); coautoare a manualelor scolare Deutsch Total (anul V de studiu, cl. a IX-a; Polirom, 2001), Deutsch Total (anul VIII de studiu, cl. a XII-a; Polirom, 2002; Editura Didactica si Pedagogica, 2007), Deutsch Total (anul VI de studiu, cl. a X-a; 2005), Deutsch Total (anul VII de studiu, cl. a XI-a; 2006) si a volumului Limba germana pentru afaceri (editia I, Polirom, 2004); autoare a numeroase volume de exercitii si studii.


Simona Trofin este progesor gradul I la scoala „Stefan Barsanescu” din Iasi, metodist, formator national. Coautor la „Indrumator metodic pentru clasa a III-a” (Institutul Goethe Inter Nationes, Bucuresti) si „Ein Methodenalphabet” (Institutul Goethe Inter Nationes, Munchen), autor al manualului „Deutsch is toll (anul IV de studiu)” (Editurta Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 2001) si coautor al manualului „Deutsch Total (anul V de studiu)”, (Polirom, Iasi, 2001).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.