Limba latină
ISBN
973-683-630-4
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MANUALE ȘCOLARE
Domenii

Limba latină

Manual pentru clasa a VIII-a

Autori: Elena Mușetescu-Telesa , Traian Diaconescu
 

Manualul este cistigatorul Licitatiei nr. 010 organizata de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Directia Proiecte de Reforma – Banca Mondiala.

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Elena Musetescu-Telesa este profesoara de limba latina la Colegiul National „Emil Racovita” din Iasi. Autoare de manuale (dintre care la editura polirom „Limba latina. Manual pentru clasa a VIII-a”, 2001), semneaza si o culegere de „Exercitii de limba latina” (Polirom, 1999).


Traian Diaconescu este profesor la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, Facultatea de Litere, seful catedrei de Limbi clasice. A ingrijit si tradus numeroase editii din opera scriitorilor latini.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.