Sintaxa limbii române
ISBN
973-683-415-8
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
LEXIS
Domenii

Sintaxa limbii române

Fraza. Exerciții. De la analiză la teste grilă

Autori: Ștefan Gencărău
INDISPONIBIL
7,22 lei

 
In aceasta carte, care abordeaza aspectele subordonarii la nivel de fraza in limba romana, autorul pune la dispozitia celor interesati un material teoretic bogat, prezentat intr-o maniera accesibila si sintetica, si propune pentru exercitiile de analiza frazei texte din diverse domenii (literatura romana, traduceri, jurnalistica, istorie, astronomie etc.) si din etape diferite ale evolutiei limbii, interesante atit din perspectiva relatiilor sintactice, cit si din cea a continutului.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Stefan Gencarau este profesor la Facultatea de Litere din Cluj. A publicat un volum de critica despre I.L. Caragiale si o Sintaxa a limbii romane.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.