Tarotul visurilor. Putere, faimă,...
ISBN
973-683-515-4
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON > La limita cunoașterii
Domenii

Tarotul visurilor. Putere, faimă, bani și iubire

Autori: Tamara Brumaru
INDISPONIBIL
29,86 lei

 
Lucrarea este insotita de 78 de carti de Tarot, de o calitate grafica exceptionala, cu ajutorul carora veti reusi sa va interpretati visele si viitorul, acest lucru contribuind la schimbarea in bine a destinului dumneavoastra.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Arcanele Majore • Arcanele Minore • Metode de lucru • Din istoria Tarotului • Meditatia cu Tarot si talismane • Puterea numelui • Dialoguri prin intermediul Tarotului • Experiente onirice • Confesiuni


Despre autori


Tamara Brumaru a fost profesoara la Liceul „Iacob Negruzzi“ din Iasi. A absolvit filologia si a publicat poezie in cele mai cunoscute reviste literare iesene. A sustinut in Monitorul de duminica o rubrica despre Tarot, alchimie, talismane si vise. In prezent locuieste in SUA.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.